Άτοκες Δόσεις και Δωρεάν Αποστολή από 39€
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210 2589348 - 210 5310350
 
AGV Pista GP R Huichol
28 May

AGV Pista GP R Huichol

Posted By: John Times Read: 402 Comments: 0

Ένα κράνος σχεδιασμένο από το Drudi με τα χρώματα και σύμβολα της μεξικάνικης παράδοσης.

Sepang, 27 Νοεμβρίου 2017

Μόλις λίγες εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP του 2017, οι κινητήρες παίρνουν μπροστά στην πίστα της Sepang. Οι πρώτες χειμερινές δοκιμές της Yamaha στο MotoGP προγραμματίζονται για τις 27 και 28 Νοεμβρίου και η AGV μαζί με τον κορυφαίο σχεδιαστή κρανών Drudi παρουσιάζουν στους οπαδούς του Valentino Rossi άλλο ένα κράνος κόσμημα στην Special Edition συλλογή Winter Test της AGV που φοριούνται από τον Valentino Rossi. 

Το φετινό κράνος της AGV Pista GP R Winter Test είναι εμπνευσμένο με τα χρώματα και σύμβολα της λαϊκής μεξικάνικης παράδοσης.

Η έμπνευση του γιατρού έγινε κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης παραμονής του στο Μεξικό. "Η τέχνη Huichol με ενέπνευσε αμέσως, επειδή χρησιμοποιεί πολλά από τα σύμβολά μου, όπως τον ήλιο, το φεγγάρι ή τη χελώνα" μας εξηγεί ο Valentino Rossi. "Προσπαθήσαμε να σχεδιάσουμε ένα κράνος με την ίδια τεχνική των χαντρών που χρησιμοποιούν οι Μεξικανοί. Μπορούμε να πούμε ότι το κράνος έχει γίνει ένα έργο τέχνης, κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί σε άλλο κράνος ".

Σχεδιασμένο σε αεροδυναμική σήραγγα, το AGV Pista GP R είναι το ασφαλέστερο κράνος που έχει αναπτυχθεί και έχει σχεδιαστεί ποτέ για να προσφέρει στους αναβάτες του παγκόσμιου πρωταθλήματος τη μέγιστη ασφάλεια και απόδοση κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Ένα τέλειο μείγμα προστασίας, άνεσης και αεροδυναμικής απόδοσης, σε συνδυασμό με τα κορυφαία συστήματα εξαερισμού και το μεγάλο οπτικό πεδίο του.

Δείτε το εδώ