- Δωρεάν Αποστολή με αγορές άνω των 59€ -
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210 2589348 - 210 5310350
 

Pandora Moto EU Συναγερμός

 • 269,00€

Επιθυμητό

Σύγκριση

Χωρίς ΦΠΑ: 269,00€

Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Κατασκευαστής: Pandora

Κωδικός Προϊόντος: PMEA

PANDORA MOTO EU

Είναι γνωστό ότι οι μηχανές είναι πολύ πιο εύκολος στόχος κλοπής από τα αυτοκίνητα, γι'αυτό κι απαιτούν υψηλά επίπεδα προστασίας.

Περιγραφή

Το σύστημα συναγερμού Pandora MOTO EU είναι εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα για την παροχή αξιόπιστης προστασίας για κάθε μηχανή. Η κεντρική μονάδα του συστήματος είναι τοποθετημένη σε αδιάβροχη θήκη και ο χειρισμός της γίνεται από όμορφο και σύγχρονο αμφίδρομης επικοινωνίας χειριστήριο, εξοπλισμένο με OLED οθόνη, ειδικά κατασκευασμένη ώστε να διαβάζετε τις πληροφορίες ακόμα και στο άμεσο φως του ήλιου επιτρέποντα σας να ελέγχετε πλήρως το σύστημα και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις από αυτό.

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του Pandora Moto EU είναι η πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας από τη μπαταρία και πραγματοποιείται σε 3 καταστάσεις. Κατάσταση "πλήρους λειτουργίας", το σύστημα καταναλώνει περίπου 6 mA, μετά από μερικές ώρες (ρυθμιζόμενος χρόνος ανά ώρα, αναλόγως χρήσης), το σύστημα μπαίνει σε κατάσταση "μέσης κατανάλωσης" (μέχρι 4 mA) και στη συνέχεια (ρυθμιζόμενος χρόνος ανά μέρα, αναλόγως χρήσης) στη κατάσταση "μέγιστης οικονομίας" (μέχρι 2 mA).

Όλες οι ζώνες προστασίας παραμένουν ενεργές, έτοιμες να ανταποκριθούν σε οποιαδήποτε διέγερση, ακόμα και σε κατάσταση "μέγιστης οικονομίας".

Η χρήση αλγόριθμων για την εξοικονόμηση ενέργειας επιτρέπει στα μηχανοκίνητα οχήματα με μπαταρίες χωρητικότητας περίπου 12 Amp/h να παραμείνουν υπό προστασία μέχρι και τρεις μήνες χωρίς να φορτιστεί η μπαταρία! Με μια χωρητικότητα μπαταρίας περίπου 30 Amp/h, εγκατεστημένη σε σύγχρονα ATV, η περίοδος προστασίας μπορεί να φτάσει μέχρι και ένα έτος.

Για λόγους σύγκρισης, τα περισσότερα από τα μοντέλα συναγερμών μοτοσικλετών που κυκλοφορούν στην αγορά, αποφορτίζουν την μπαταρία σε μια ή δύο βδομάδες.

Η βασική μονάδα συναγερμού Pandora Moto έχει ενσωματωμένη εφεδρική μπαταρία λιθίου έκτακτης ανάγκης που επιτρέπει τη μετάδοση του σήματος του συναγερμού για αρκετές ώρες μετά την αποσύνδεση της κύριας μπαταρίας.

Χάρις στην εφεδρική μπαταρία, επιτυγχάνεται η άμεση ενημέρωση του ιδιοκτήτη τη στιγμή που απενεργοποιείται η κύρια μπαταρία και όχι μετά την επανασύνδεσή της. Επίσης η σειρήνα θα απενεργοποιηθεί ταυτόχρονα, προετοιμάζοντας μια «έκπληξη» για τον κλέφτη με τη μορφή μιας κρυφής ειδοποίησης προς τον ιδιοκτήτη. Η ακτίνα ενημέρωσης είναι αρκετές εκατοντάδες μέτρα.

Το πλήρες σύστημα περιλαμβάνει την αδιάβροχη πιεζοηλεκτρική σειρήνα, Pandora PS-330, ειδικά σχεδιασμένη από τους μηχανικούς μας για χρήση σε μηχανοκίνητα οχήματα. Η χαμηλή κατανάλωση ρεύματος και η πολύ υψηλή ηχητική πίεση, την καθιστούν ίσως την πιο τέλεια πιεζοηλεκτρική σειρήνα που υπάρχει στην αγορά για την Ασφάλεια Μηχανής.


Η κυκλοφορία της έκδοσης για υπολογιστές του Pandora Specialist είναι ο απαραίτητος βοηθός για την επαγγελματική εγκατάσταση των προηγμένων συστημάτων ασφαλείας της Pandora.

Μάθε περισσότερα & Κατέβασε το εδώ


Το Pandora Moto EU είναι σε θέση να προσφέρει πλήρη προστασία, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς χρήστες.

PANDORA DXL-1100L MOTO

App features

Ζώνες Προστασίας

Με το Pandora MOTO EU μπορείτε να προστατέψετε τις παρακάτω ανεξάρτητες ζώνες, λαμβάνοντας τις αντίστοιχες ενημερώσεις στο τηλεχειριστήριο.

 • Ανύψωσης / κλίσης
 • Μετακίνησης
 • Κραδασμού (προειδοποιήσεις)
 • Κραδασμού (συναγερμός)
 • Μπλοκάρισμα κινητήρα
 • Ενεργοποίηση Ανάφλεξης
 • Κάθισμα αναβάτη
 • Κρίσιμη πτώση τάσης μπαταρίας
 • Μπαγκαζιέρα
 • Πλαϊνές βαλίτσες
 • 2ζωνο ογκομετρικό (πρόσθετο)

Χαρακτηριστικά

Built-in Backup Battery

Η κεντρική μονάδα του Pandora MOTO EU διαθέτει ενσωματωμένη εφεδρική μπαταρία, η οποία θα επιτρέψει στο συναγερμό να παραμένει σε επαφή για λίγες ώρες μετά την απενεργοποίηση της κύριας τροφοδοσίας, αναφέροντας αμέσως αυτό το συμβάν στον ιδιοκτήτη του.

Interactive Dynamic Code

Πρωτόκολλο επικοινωνίας που εξασφαλίζει την αδυναμία αντιγραφής του κωδικού επικοινωνίας.

Multichannel RFM @868 MHz

Εξασφαλίζει την αξιοπιστία του συστήματος επικοινωνίας, τον μόνιμο έλεγχο σύνδεσης, την έγκαιρη παράδοση ειδοποιήσεων, την άνετη λειτουργία διαχείρισης.

Cortex-M4 Processor

Ο σύγχρονος επεξεργαστής υψηλής απόδοσης με πυρήνα Cortex-M4, επιτρέπει τη χρήση των πιο σύγχρονων και λειτουργικών αλγορίθμων για τα συστήματα ασφαλείας.

DX-42 moto base unit

Αμφίδρομο τηλεχειριστήριο

Όμορφο και σύγχρονο αμφίδρομης επικοινωνίας χειριστήριο εξοπλισμένο με OLED οθόνη ειδικά κατασκευασμένη ώστε να διαβάζετε τις πληροφορίες ακόμα και στο άμεσο φως του ήλιου. Δυνατότητα απεικόνισης των σημαντικότερων πληροφοριών όπως: Ένδειξη όπλισης/αφόπλισης, ζώνη παραβίασης, ώρα, τάσης μπαταρίας, εξωτερική θερμοκρασία, στάθμη μπαταρίας χειριστηρίου. Επίσης πάρεχει την εύκολη ρύθμιση των αισθητήρων.

High Energy Efficiency

Οι σύγχρονοι 32-bit επεξεργαστές ARM διαθέτουν ευφυείς αλγόριθμους για χαμηλότερη κατανάλωσης ενέργειας έως 2 mA.

Built-in Mini-USB port

Σας επιτρέπει να συνδέσετε το σύστημα σε έναν υπολογιστή για ενημερώσεις και ρυθμίσεις λογισμικού.

Συμβατό με Pandora Alarm Studio

Διατίθεται η δυνατότητα ρύθμισης και παραμετροποιήσης του συστήματος σε εξουσιοδοτημένους εγκαταστάτες, μέσω υπολογιστή.

Περιεχόμενα Συσκευασίας

 • Κεντρική μονάδα
 • Κεντρική καλωδίωση
 • LCD D-010 χειριστήριο (1 τεμ.)
 • BS2+ καλωδίωση με πλήκτρο λειτουργίας VALET
 • Relay μπλοκαρίσματος κινητήρα
 • Αναλογικός αισθητήρας θερμοκρασίας L3000 v2
 • Πιεζοηλεκτρική σειρήνα Pandora PS-330
 • Εγχειρίδιο χρήσης PDF
 • Υλικά στήριξης