Κάντε τα δικά σας με Άτοκες Δόσεις & Δωρεάν Αποστολή από 39€
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210 2589348 - 210 5310350
 

Pandora Eye Tracker Συσκευή Εντοπισμού V2

 • 159,00€

Επιθυμητό

Σύγκριση

Χωρίς ΦΠΑ: 159,00€

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

Κατασκευαστής: Pandora

Κωδικός Προϊόντος: PETR

Eye Tracker V2 - φορητή συσκευή εντοπισμού μοτοσυκλέτας
Είναι γνωστό ότι οι μηχανές είναι πολύ πιο εύκολος στόχος κλοπής από τα αυτοκίνητα, γι'αυτό κι απαιτούν υψηλά επίπεδα προστασίας.


Το Pandora EYE είναι η πρώτη μη ανιχνεύσιμη αυτόνομη συσκευή εντοπισμού, αλλά όπως και τα άλλα προϊόντα μας έτσι και αυτό δεν θα γίνει ένα από τα πολλά που παρουσιάζονται στην αγορά από δεκάδες κατασκευαστές, αλλά καλείται να θέσει τα στάνταρτς στα συστήματα εντοπισμού.

Το Pandora EYE έχει τις μικρότερες διαστάσεις (52x42x17mm) και την μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρία (καταναλώνει λιγότερο από 4mΑ μεταξύ περιόδων δραστηριότητας) στη σημερινή αγορά. Αλλά η πιο σημαντική διαφορά του είναι η δυνατότητα προγραμματισμού του μέσω Bluetooth, από οποιοδήποτε σύγχρονο τηλέφωνο με λειτουργικό σύστημα Android ή iOS.
Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες των σημερινών συσκευών παρακολούθησης είναι εξοικειωμένοι με δύσχρηστες συσκευές, αποστέλλοντας μακρά SMS, το κείμενο του οποίου είναι αδύνατο να απομνημονεύσει κάποιος, καθώς είναι συνδυασμός κωδικών αποτελούμενοι από δεκάδες γράμματα, αριθμούς και σημεία στίξης. Η Pandora λοιπόν αποφάσισε να καταρρίψει αυτήν την αναχρονιστική τεχνολογία που επικρατεί από τη δεκαετία του '90 και να προσφέρει ένα σύγχρονο προϊόν, όπου ο χειρισμός του είναι απλός και εύχρηστος  μέσω της εφαρμογής Pandora NAV BT, παρά το γεγονός ότι οι ρυθμίσεις του "Pandora EYE" είναι πολύ περισσότερες, είναι όμως πολύ πιο εύκολες.

Εξοπλισμένο με ένα από τους καλύτερους GPS/GLONASS δέκτη και ενεργοποιημένο στη λειτουργία "Tracking", πραγματοποιείται λεπτομερώς η βέλτιστη καταγραφή των κινήσεων του αντικειμένου, με συντεταγμένες LBS (από δίκτυο κινητής τηλεφωνίας) και GPS / GLONASS (από 2 δορυφορικά δίκτυα). Επίσης περιλαμβάνει μικρόφωνο υψηλής ευαισθησίας το οποίο μπορεί να ενεργοποιηθεί στη λειτουργία "Tracking".
Επιπλέον στον τρόπο λειτουργίας, ο επαναπρογραμματισμός και η ρύθμιση είναι δυνατή όχι μόνο μέσω σύνδεσης Bluetooth και εφαρμογής για smartphone, αλλά και μέσω της online υπηρεσίας μας στον ιστότοπο pandora-on.com. Φυσικά, οι εκτεταμένες επιλογές διαμόρφωσης που σας δίνει η Pandora, σας επιτρέπουν να διαμορφώσετε το "Pandora EYE" με ευελιξία και ακρίβεια, όπως ακριβώς θα ήθελαν και οι πιο απαιτητικοί χρήστες.

Μία από τις κύριες διαφορές της συσκευής είναι η οικονομία και η αποδοτικότητα της, όπου κάνοντας μια τυπική χρήση (λαμβάνοντας ειδοποιήσεις συντεταγμένων μία φορά την ημέρα) η διάρκεια της μπαταρίας μπορεί να φτάσει έως τα 2,5 χρόνια (Σημ.: η μέτρηση έχει γίνει με μπαταρίες ΑΑΑ λιθίου). Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στη χρήση μιας νέας βάσης στοιχείων, νέων βελτιστοποιημένων τρόπων λειτουργίας των μονάδων έντασης ενέργειας και της χρήσης ενός ιονιστή, πράγμα που καθιστά δυνατή τη επικοινωνία GPRS με το διακομιστή ακόμη και με σημαντική εκ φόρτιση των μπαταριών , όταν τα ανταγωνιστικά μοντέλα δεν μπορούν καν να λειτουργήσουν.
Η μονάδα δέχεται μπαταρίες τύπου ΑΑΑ (δεν περιλαμβάνονται στην συσκευασία). Έτσι ο χρήστης μπορεί να αντικαταστήσει μόνος του τις μπαταρίες, με κοινές μπαταρίες AAA του εμπορίου, χωρίς να εξαρτάται από την διαθεσιμότητα κάποιων δυσεύρετων τύπων μπαταρίας ή από τη βοήθεια κάποιου ειδικού, το οποίο μπορεί επίσης να θεωρηθεί ένα ελκυστικό χαρακτηριστικό αυτής της συσκευής.


Bluetooth σύνδεση

 • Η Bluetooth σύνδεση επιτρέπει στο χρήστη να μπορεί να διαχειρίζεται τη συσκευή ή να διαβάσει το ιστορικό των κινήσεων, χωρίς να χρειάζεται σύνδεση στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, κάτι που μπορεί συχνά να είναι απαραίτητο και χωρίς χρεώσεις.
 • Τρόποι Παρακολούθησης
Με το "Pandora EYE" η παρακολούθηση του αντικειμένου, μπορεί να πραγματοποιηθεί:
 • μέσω Internet στην ηλεκτρονική διεύθυνση pandora-on.com,
 • μέσω SMS από κινητό τηλέφωνο (παραδοσιακός τρόπος),
 • μέσω της εφαρμογής  Pandora NAV BT (Android και iOS).
Τοποθέτηση
Το Pandora EYE παρέχει διάφορες επιλογές για τοποθέτηση:
 • με "Velcro" ή με ταινία διπλής όψης,
 • με βίδες μέσω εξωτερικών στηριγμάτων (περιλαμβάνονται στο κιτ),
 • με βίδες στις υποδοχές στο εσωτερικό της βάσης του προϊόντος,
 • με πλαστικά δεματικά (tyre wraps) μέσω των ειδικών περιοχών στερέωσης.
Διαχείριση μέσω τηλεφώνου
 • Διαχειριστείτε το EYE από APP εφαρμογή μέσω σύνδεσης Bluetooth για smartphone, αλλά και μέσω της online υπηρεσίας μας στον ιστότοπο pandora-on.com.
Built-in Backup Battery
 • Η κεντρική μονάδα του Pandora EYE TRACKER διαθέτει μπαταρία, η οποία επιτρέπει στο EYE να παραμένει σε επαφή δίνοντας καθημερινή αναφορά έως 2,5 χρόνια.
 • GSM and GPS/GLONASS integration
 • Εξοπλισμένο με ένα από τους καλύτερους GPS/GLONASS δέκτη, στέλνει αναφορά της θέσης του σε προκαθορισμένη ώρα. Επιπλέον στη λειτουργία "Tracking", πραγματοποιείται λεπτομερώς η βέλτιστη καταγραφή των κινήσεων του αντικειμένου, με GPS / GLONASS (από 2 δορυφορικά δίκτυα) ή με συντεταγμένες LBS (από δίκτυο κινητής τηλεφωνίας).