- Το Xmoto Περιστερίου μεταφέρθηκε σε ΝΕΟ κατάστημα στην Λ. Θηβών 135 Περιστέρι -
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210 2589348 - 210 5310350
 
LS2 Κράνη
15 Oct

LS2 Κράνη

Posted By: Giorgos Times Read: 3064 Comments: 0

Ανακαλύψτε τα κράνη της LS2


What about LS2

Η LS2 πάντα ερευνά και σχεδιάζει κράνη για να φτάσει στην κορυφή. Είναι ο μόνος τρόπος για να γράψεις ιστορία και να πας μακριά. Το να επενδύσεις στην έρευνα και την εξέλιξη είναι σαν να πατάς γκάζι και η LS2 πετυχαίνει δύο πράγματα με αυτό: να πάει γρηγορότερα από τους άλλους και να έχει περισσότερους αναβάτες να την ακολουθούν. Πατάει γερά στο έδαφος και έχει γίνει σημείο αναφοράς στην κατασκευή κρανών μοτοσυκλέτας.


Την LS2 την οδηγεί το πάθος. Οι τεχνικοί, οι μηχανικοί και οι σχεδιαστές δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό ώστε να πετύχουν το καλύτερο στα LS2 κράνη της. Ο στόχος της είναι να λειτουργεί σε μία παγκόσμια αγορά και η παρουσία της να δίνει στους πελάτες της αυτό που χρειάζονται. Όλο αυτό είναι ένα ταξίδι από τη δουλειά στην ποιότητα κι από την ποιότητα στην επιτυχία. Αυτός είναι ο τρόπος σκέψης της LS2.

Ανάπτυξη Νέων Τεχνολογιών 
Κάθε κράνος της LS2 είναι κατασκευασμένο είτε από Berglass, composite ή polycarbonate υλικών που αποτελείται από 3 βασικά μέρη, το εξωτερικό κέλυφος, το υψηλής απορροφητικότητας EPS εσωτερικό και τα διάφορα αξεσουάρ όπως άνετες επενδύσεις, τρόπους κουμπώματος, ζελατίνες και αεραγωγούς.

Polycarbonate το οποίο χρησιμοποιείται το σε συνδυασμό με ένα μείγμα από υλικά ABS και μια μοναδική διαδικασία που υιοθετήθηκε από τους ερευνητές της η οποία ονομάστηκε HPTT (High Pressure Thermoplastic Technology Resin). 


Composite σε συνδυασμό με πολυμερή ρητίνη που παρέχουν υψηλή αντοχή στην τριβή και μεγάλη αντοχή σε περίπτωση πρόσκρουσης ώστε να μην αλλοιωθεί το κέλυφος.


Carbon Fiber πολλαπλών στρώσεων τα οποία επίσης είναι συνδυασμένα με πολυμερή ρητίνη. Η διαδικασία συμπεριλαμβάνει ένα τρόπο επεξεργασίας που τα καλούπια πρέπει να αντέχουν θερμοκρασίες που ξεπερνούν τους 120C.


Carbon Fiber
Το Carbon Fibre είναι ένα υλικό που χρησιμοποιείται εκτενώς στην αεροναυπηγική και φυσικά στον απαιτητικό κόσμο της Formula 1 και του Moto GP. Έχει φοβερή δύναμη και είναι εξαιρετικά ελαφρύ και με 4 χρόνια συνεχούς έρευνας και επένδυσης είχαν σαν αποτέλεσμα την δημιουργία του πρώτου carbon κράνους με διπλή ζελατίνα.

Εντός Οίκου Γνώση
Αφού βγει από το καλούπι το κέλυφος τσεκάρεται από ειδικούς ώστε να ξεπερνά όλους τους τεχνικούς ελέγχους. Κατόπιν περνιούνται πολλά στρώματα βαφής και στην συνέχεια τα γραφικά. Κατόπιν περνιέται από ειδική βαφή για προστασία από υπεριώδη ακτινοβολία διαδικασία η οποία δίνει ένα ξεχωριστό άγγιγμα στο κάθε κράνος.
Ακρίβεια Συναρμολόγηση
Η τελική συναρμολόγηση γίνεται από τεχνικό ο οποίος ακολουθώντας μια αυστηρή διαδικασία, τοποθετεί το εσωτερικό προστατευτικό του κελύφους, το λουρί δεσίματος και τον μηχανισμό της ζελατίνας. Τέλος την επένδυση και τις οδηγίες χρήστη. Κάθε κράνος πριν μπει στο κουτί του για αποστολή περνάει ένα τελευταίο ποιοτικό έλεγχο.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ (QUALITY CONTROL)
Ένας συγκεκριμένος αριθμός κρανών δεν πωλούνται ποτέ αφού περνάνε όλα τα μοντέλα από τεστ στο ιδιόκτητο εργαστήριο ελέγχων της LS2. Κάθε κράνος τσεκάρεται στην παραμικρή λεπτομέρεια ώστε να εξασφαλιστεί η ποιότητα και η ασφάλεια στο έπακρο. Επίσης ελέγχει το κάθε μοντέλο να συναντά ή να ξεπερνά τις προδιαγραφές ασφαλείας που επιβάλλονται σε κάθε χώρα. Αυτό μπορεί να είναι οι προδιαγραφές ECE, DOT ,BSI ή Snell. Αμέτρητα test γίνονται στο κέλυφος και στο εσωτερικό του κελύφους αναφορικά με την απορροφητικότητα πρόσκρουσης. Επίσης πολλά τεστ αφορούν την εφαρμογή του κράνους αφού πολλοί οίκοι αξιολόγησης είναι κάτι που το λαβαίνουν υπόψη τους όπως για παράδειγμα ο οργανισμός SHARP στην Αγγλία.