- Το νέο μας κατάστημα Xmoto στην Αργυρούπολη είναι ανοιχτό και σας περιμένουμε -
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210 2589348 - 210 5310350 - 210 9938000 - Viber +306977647829
 

Πολιτική επιστροφών

Δωρεάν Επιστροφή και Προϋποθέσεις

To Xmoto για τους πελάτες του που θέλουν να επιλέξουν κάποιο προϊόν των εταιρειών μας αξίας παραγγελίας άνω των 79€ και δεν είναι σίγουροι για το μέγεθος παρέχει την δυνατότητα της Δωρεάν Επιστροφής. Μπορείτε να επιλέξετε το προϊόν που θέλετε και να γίνει Δωρεάν Επιστροφή για αλλαγή και αξία παραγγελίας άνω των 79€, εντός 4 ημερών από την παραλαβή και καλώντας μας στα τηλέφωνα 210 5310350 και 210 2589348 ή στο info@xmoto.gr και ενημερώνοντας μας τον λόγο επιστροφής και την αλλαγή που θέλετε. 

Προσοχή μόνο η Επιστροφή είναι Δωρεάν! Η Δεύτερη Αποστολή του προϊόντος το κόστος της είναι στα 6€. 

Στην επιστροφή χρημάτων το κόστος της αποστολής-επιστροφής του δέματος συμψηφίζεται με την επιστροφή των χρημάτων και επιστρέφεται η διαφορά.

Η Δωρεάν Επιστροφή ισχύει μόνο για αποστολές εντός Ελλάδας.


Για να γίνει η Δωρεάν Επιστροφή θα πρέπει:

Να μην έχει γίνει χρήση του προϊόντος.

Στο δέμα της επιστροφής να εμπεριέχει την απόδειξη αγοράς.

Το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση με όλα τα απαραίτητα συνοδευτικά του.

Το Xmoto διατηρεί το δικαίωμα της μη αλλαγής εάν δεν πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις.

Για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση καλέστε μας στα τηλέφωνα 210 2589348 και 210 5310350 ή στείλτε μας email στο info@xmoto.gr για περισσότερες πληροφορίες.


1) Επιστροφή λανθασμένου προϊόντος 


Σε περίπτωση που το προϊόν που σας παραδοθεί είναι λανθασμένο (δηλαδή δεν είναι το προϊόν της παραγγελίας σας) μπορείτε να το επιστρέψετε σε εμάς, εντός δέκα (10) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, στη διεύθυνση που αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς ή το τιμολόγιο (Λεωφόρος Δεκελείας 43-45, Νέα Φιλαδέλφεια ΤΚ 14343 Τηλ.: 210 2589348 ή Λεωφόρος Θηβών 135, Περιστέρι, ΤΚ 12136 Τηλ: 2105310350).  


2) Δικαίωμα υπαναχώρησης


Σύμφωνα με το νόμο περί προστασίας καταναλωτή (Ν. 2251/1994) έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν εντός δέκα τεσσάρων  (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. 

Η επιστροφή προϊόντος γίνεται δεκτή μόνο και εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, η συσκευασία του προϊόντος δεν έχει ανοιχτεί ή αποσφραγισθεί, δεν είναι λερωμένη ή αλλοιωμένη, ή βρίσκεται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής του. Σε κάθε περίπτωση, τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. 

Για να πραγματοποιήσετε επιστροφή προϊόντος, απαραίτητο είναι να προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση.

Σε κάθε περίπτωση σας συνιστούμε να επιστρέφετε το προϊόν με συστημένο δέμα με δηλωμένη αξία την πραγματική αξία του προϊόντος, έτσι ώστε να αποφύγετε τον κίνδυνο κλοπής, ζημιάς ή απώλειας του δέματός σας.

Στην επιστροφή χρημάτων το κόστος της αποστολής-επιστροφής του δέματος συμψηφίζεται με την επιστροφή των χρημάτων και επιστρέφεται η διαφορά. 

Η επιστροφή χρημάτων γίνεται δεκτή μόνο στις ηλεκτρονικές παραγγελίες ενώ για αγορά μέσω των φυσικών μας καταστημάτων εκδίδεται πιστωτικό το ποσό για να χρησιμοποιηθεί στην επόμενη αγορά από τον πελάτη.3) Επιστροφή ελαττωματικού προϊόντος 


Σε περίπτωση που διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν που παραλάβατε είναι ελαττωματικό, παρακαλούμε να ενημερώσετε άμεσα την εταιρεία μας έτσι ώστε να επιστραφεί το προϊόν στις αποθήκες μας

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι η ευθύνη βαραίνει την εταιρεία μας θα αντικατασταθεί άμεσα. 

Η αποστολή επιβαρύνει το Xmoto

Σε κάθε άλλη περίπτωση το προϊόν κατόπιν συνεννόησης και αφού καλύπτεται από εγγύηση θα αποσταλλεί στην κατασκευάστρια εταιρεία για επισκευή.