- Δωρεάν Αποστολή με αγορές άνω των 59€ -
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210 2589348 - 210 5310350
 

Πολιτική επιστροφών

Δωρεάν Επιστροφή και Προϋποθέσεις

To Xmoto για τους πελάτες του που θέλουν να επιλέξουν κάποιο προϊόν των εταιρειών μας αξίας παραγγελίας άνω των 79€ και δεν είναι σίγουροι για το μέγεθος παρέχει την δυνατότητα της Δωρεάν Επιστροφής. Μπορείτε να επιλέξετε το προϊόν που θέλετε και να γίνει Δωρεάν Επιστροφή για αλλαγή και αξία παραγγελίας άνω των 79€, εντός 4 ημερών από την παραλαβή και καλώντας μας στα τηλέφωνα 210 5310350 και 210 2589348 ή στο info@xmoto.gr και ενημερώνοντας μας τον λόγο επιστροφής και την αλλαγή που θέλετε. 


Η Δεύτερη Αποστολή του προϊόντος το κόστος της είναι στα 6€

Η Δωρεάν Επιστροφή ισχύει μόνο για αποστολές εντός Ελλάδας.


Για να γίνει η Δωρεάν Επιστροφή θα πρέπει:

Να μην έχει γίνει χρήση του προϊόντος.

Στο δέμα της επιστροφής να εμπεριέχει την απόδειξη αγοράς.

Το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση με όλα τα απαραίτητα συνοδευτικά του.

Το Xmoto διατηρεί το δικαίωμα της μη αλλαγής εάν δεν πληρούνται η παραπάνω προϋποθέσεις.

Για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνηση καλέστε μας στα τηλέφωνα 210 2589348 και 210 5310350 ή στείλτε μας email στο info@xmoto.gr για περισσότερες πληροφορίες.


1) Επιστροφή λανθασμένου προϊόντος 


Σε περίπτωση που το προϊόν που σας παραδοθεί είναι λανθασμένο (δηλαδή δεν είναι το προϊόν της παραγγελίας σας) μπορείτε να το επιστρέψετε σε εμάς, εντός δέκα (10) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, στη διεύθυνση: Λεωφόρος Δεκελείας 34, Νέα Φιλαδέλφεια ΤΚ 14343 Τηλ.: 210 2589348, υπόψιν Τμήματος Επιστροφών του Xmoto Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης. 


2) Δικαίωμα υπαναχώρησης


Σύμφωνα με το νόμο περί προστασίας καταναλωτή (Ν. 2251/1994) έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν εντός δέκα (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. 

Η επιστροφή προϊόντος γίνεται δεκτή μόνο και εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, η συσκευασία του προϊόντος δεν έχει ανοιχτεί ή αποσφραγισθεί, δεν είναι λερωμένη ή αλλοιωμένη, ή βρίσκεται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής του. Σε κάθε περίπτωση, τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη. 

Για να πραγματοποιήσετε επιστροφή προϊόντος, απαραίτητο είναι να προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση.

Σε κάθε περίπτωση σας συνιστούμε να επιστρέφετε το προϊόν με συστημένο δέμα με δηλωμένη αξία την πραγματική αξία του προϊόντος, έτσι ώστε να αποφύγετε τον κίνδυνο κλοπής, ζημιάς ή απώλειας του δέματός σας.


3) Επιστροφή ελαττωματικού προϊόντος 


Σε περίπτωση που διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν που παραλάβατε είναι ελαττωματικό, παρακαλούμε να ενημερώσετε άμεσα την εταιρεία μας έτσι ώστε να επιστραφεί το προϊόν στις αποθήκες μας

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι η ευθύνη βαραίνει την εταιρεία μας θα αντικατασταθεί άμεσα. 

Η αποστολή επιβαρύνει το Xmoto

Σε κάθε άλλη περίπτωση το προϊόν κατόπιν συνεννόησης και αφού καλύπτετε από εγγύηση θα αποσταλεί στην κατασκευάστρια εταιρεία για επισκευή.