- Τα προϊόντα της Dainese, AGV και Quadlock βρίσκονται στο κατάστημα μας στην Ν. Φιλαδέλφεια -
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210 2589348 - 210 5310350 - Viber +306977647829
 

Xblog


Όπου κι αν οδηγούμε, η οδήγηση μιας μοτοσικλέτας είναι μια περιπέτεια μοναδική από μόνη της. Είτε ταξιδεύουμε μόνοι μας είτε μαζί με την παρέα μας, η μοτοσυκλέτα μας δίνει αυτό το μοναδικό αίσθημα της συγκίνησης και της ελευθερίας. 

Θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα αξεσουάρ, την ένδυση και τα κράνη; Είσαστε νέος οδηγός και έχετε κάποιες απορίες σχετικά με τη συντήρηση και τον καθαρισμό του εξοπλισμού του αναβάτη; Θέλετε να επωφεληθείτε με κάποια tips και συμβουλές μέσα από την εμπειρία μας εδώ και δύο δεκαετίες στον κόσμο των δύο τροχών; Όλες τις απαντήσεις σχετικά με τον εξοπλισμό και την ένδυση για σκούτερ, sport bike ή touring μοτοσυκλέτες θα τις βρείτε εδώ και θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε την εμφάνιση τους σαν καινούργια, με άξονα πάντα την ασφάλεια την ώρα της οδήγησης.

Ανακαλύψτε στο blog μας όλα τα νέα αγοράς και τις προσφορές από το μαγικό κόσμο της μοτοσυκλέτας, παράλληλα με "How to" συμβουλές για την επιλογή και την συντήρηση εξοπλισμού ή ανταλλακτικών μοτοσυκλέτας!

Η Quad Lock Στο Xmoto

Posted By: Giorgos Comments: 0 Times Read: 779

Δείτε εδώ την συλλογή με θήκες και βάσεις της Quad Lock και κάντε τα δικά σας Εύκολα με Άτοκες Δόσεις και Δωρεάν Αποστολή! Άμεσα Διαθέσιμα!

Read more

Νέα Κράνη της LS2 για το 2023 από το Xmoto

Posted By: Giorgos Comments: 0 Times Read: 1318

Ποια είναι τα νέα κράνη μοτοσυκλέτας της LS2; Ρίξτε μια ματιά στα νέα κράνη της LS2 για το 2023 που κυκλοφόρησαν μόνο στα καταστήματα Xmoto! Σας περιμένουμε για να σας βοηθήσουμε να πάρετε τη σωστή απόφαση αγοράς κράνους.

Read more

Η Ιστορία της Shoei

Posted By: Giorgos Comments: 0 Times Read: 1398

Τα κράνη της Shoei είναι χειροποίητα made in Japan κράνη και είναι η κορυφαία εταιρεία κατασκευής κρανών στον κόσμο με αποτέλεσμα την άνεση και την ασφάλεια!

Read more

Shoei MM93 Collection

Posted By: Giorgos Comments: 0 Times Read: 992

Η νέα συλλογή για το 2023 με τα Νέα κράνη της Shoei βρίσκονται στα καταστήματα Xmoto στις καλύτερες τιμές. Κάντε τα δικά σας εύκολα με Άτοκες Δόσεις και Δωρεάν Αποστολή! Ο νέος κατάλογος με τα κράνη της Shoei βρίσκεται εδώ.

Read more

Παρουσίαση της Ιστορίας και των αξεσουάρ Givi

Posted By: Giorgos Comments: 0 Times Read: 993

Η αποστολή της Givi είναι μια συνεχής δέσμευση για παραγωγή, υλοποίηση και διανομή ποιοτικών αξεσουάρ τα οποία μπορούν να βελτιώσουν τον εξοπλισμό της μοτοσικλέτας και του ίδιου του αναβάτη όσον αφορά την ασφάλεια και τις τεχνικές λεπτομέρειες.

Read more

Πως να αλλάζετε το Pinlock στο κράνος σας!

Posted By: Giorgos Comments: 0 Times Read: 1270

Διαβάστε και δείτε πως να τοποθετήσετε το Pinlock στην ζελατίνα του κράνους σας. Η διαδικασία εγκατάστασης φαίνεται στα παρακάτω βίντεο

Read more

Η φιλοσοφία της Sena στις ενδοεπικοινωνίες μοτοσυκλέτας!

Posted By: Giorgos Comments: 0 Times Read: 1580

Οι συσκευές ενδοεπικοινωνίας της Sena σάς βοηθούν να παραμένετε συνδεδεμένοι και να έχετε τον έλεγχο της μοτοσικλέτα σας και όχι μόνο. Ότι και εάν οδηγείς και εάν κάνεις υπάρχει μία Sena για σένα.

Read more

AGV K6 Κράνος

Posted By: Giorgos Comments: 0 Times Read: 4593

Το καλύτερο κράνος της AGV για κάθε χρήση, κατασκευασμένο από τεχνικά χαρακτηριστικά που αναπτύχθηκαν από τους οδηγούς και την AGV για τους αγώνες του MotoGP ™.

Read more
Εμφάνιση 1 έως 8 από 21 (3 Σελ.)