Κάνε τα δικά σου με Δωρεάν Μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των 39€!
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210 2589348 - 210 5310350
 

XBlog

Επιλογή κράνους μηχανής

Posted By: Giorgos Comments: 0 Times Read: 948

Πώς να επιλέξετε το σωστό κράνος μηχανής για εσάς. Σε αυτόν τον οδηγό αγοράς κράνους μηχανής θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που θέλετε για να κάνετε την σωστή επιλογή και να είσαστε σίγουροι ότι όταν οδηγάτε θα το απολαμβάνετε και θα είσαστε ασφαλείς.

Read more

Η Ιστορία της Dainese

Posted By: John Comments: 0 Times Read: 806

Η ιστορία της Dainese είναι αφοσιωμένη στην ασφάλεια του μοτοσικλετιστή όπου πιέζει συνεχώς το σώμα και το μυαλό του για να ξεπεράσει τα προηγούμενα επιτεύγματά του στην πίστα και το σλόγκαν της είναι Inspired by Humans δηλαδή (Εμπνευσμένη από τον Άνθρωπο) να την καλύπτει περισσότερο από όλα τα άλλα.

Read more

Agv Pista GP R 20 Years

Posted By: John Comments: 0 Times Read: 192

Ο Rossi με το νέο Limited Edition AGV Pista GP R κράνος του γιορτάζει το πρώτο του Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πριν από 20 χρόνια.

Read more

Βαλεντίνο Ρόσι

Posted By: John Comments: 0 Times Read: 312

Ο Valentino Rossi πρωταγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP εδώ και 21 χρόνια και έχει γίνει ένας θρύλος εν ενεργεία στον χώρο της μοτοσικλέτας. Αυτό που κατάφερε είναι μοναδικό δηλαδή να γίνει ο μόνος επαγγελματίας μοτοσικλετιστής που έχει κερδίσει την αναγνώριση και τον σεβασμό από το όλο τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Read more

Nordcap

Posted By: John Comments: 0 Times Read: 212

Στο Xmoto θα βρείτε όλον τον νέο κατάλογο της εταιρείας Nordcap με μεγάλη ποικιλία από μπουφάν, παντελόνια και γάντια μηχανής με άψογη ποιότητα και εφαρμογή σε πολύ οικονομικές τιμές!

Read more
Εμφάνιση 1 έως 5 από 7 (2 Σελ.)