- Κάντε τις αγορές σας Εύκολα με Άτοκες Δόσεις και Δωρεάν Αποστολή από 59€ -
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210 2589348 - 210 5310350
 

Xblog


Όπου κι αν οδηγούμε, η οδήγηση μιας μοτοσικλέτας είναι μια περιπέτεια μοναδική από μόνη της. Είτε ταξιδεύουμε μόνοι μας είτε μαζί με την παρέα μας, η μοτοσυκλέτα μας δίνει αυτό το μοναδικό αίσθημα της συγκίνησης και της ελευθερίας. 

Θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα αξεσουάρ, την ένδυση και τα κράνη; Είσαστε νέος οδηγός και έχετε κάποιες απορίες σχετικά με τη συντήρηση και τον καθαρισμό του εξοπλισμού του αναβάτη; Θέλετε να επωφεληθείτε με κάποια tips και συμβουλές μέσα από την εμπειρία μας εδώ και δύο δεκαετίες στον κόσμο των δύο τροχών; Όλες τις απαντήσεις σχετικά με τον εξοπλισμό και την ένδυση για σκούτερ, sport bike ή touring μοτοσυκλέτες θα τις βρείτε εδώ και θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε την εμφάνιση τους σαν καινούργια, με άξονα πάντα την ασφάλεια την ώρα της οδήγησης.

Ανακαλύψτε στο blog μας όλα τα νέα αγοράς και τις προσφορές από το μαγικό κόσμο της μοτοσυκλέτας, παράλληλα με "How to" συμβουλές για την επιλογή και την συντήρηση εξοπλισμού ή ανταλλακτικών μοτοσυκλέτας!

Shoei MM93 Collection

Posted By: Giorgos Comments: 0 Times Read: 253

Η νέα συλλογή για το 2023 με τα Νέα κράνη της Shoei βρίσκονται στα καταστήματα Xmoto στις καλύτερες τιμές. Κάντε τα δικά σας εύκολα με Άτοκες Δόσεις και Δωρεάν Αποστολή! Ο νέος κατάλογος με τα κράνη της Shoei βρίσκεται εδώ.

Read more

Παρουσίαση της Ιστορίας και των αξεσουάρ Givi

Posted By: Giorgos Comments: 0 Times Read: 357

Η αποστολή της Givi είναι μια συνεχής δέσμευση για παραγωγή, υλοποίηση και διανομή ποιοτικών αξεσουάρ τα οποία μπορούν να βελτιώσουν τον εξοπλισμό της μοτοσικλέτας και του ίδιου του αναβάτη όσον αφορά την ασφάλεια και τις τεχνικές λεπτομέρειες.

Read more

Πως να αλλάζετε το Pinlock στο κράνος σας!

Posted By: Giorgos Comments: 0 Times Read: 504

Διαβάστε και δείτε πως να τοποθετήσετε το Pinlock στην ζελατίνα του κράνους σας. Η διαδικασία εγκατάστασης φαίνεται στα παρακάτω βίντεο

Read more

Η φιλοσοφία της Sena στις ενδοεπικοινωνίες μοτοσυκλέτας!

Posted By: Giorgos Comments: 0 Times Read: 775

Οι συσκευές ενδοεπικοινωνίας της Sena σάς βοηθούν να παραμένετε συνδεδεμένοι και να έχετε τον έλεγχο της μοτοσικλέτα σας και όχι μόνο. Ότι και εάν οδηγείς και εάν κάνεις υπάρχει μία Sena για σένα.

Read more

AGV K6 Κράνος

Posted By: Giorgos Comments: 0 Times Read: 3723

Το καλύτερο κράνος της AGV για κάθε χρήση, κατασκευασμένο από τεχνικά χαρακτηριστικά που αναπτύχθηκαν από τους οδηγούς και την AGV για τους αγώνες του MotoGP ™.

Read more

Dainese Smart Jacket

Posted By: Giorgos Comments: 0 Times Read: 9064

Το νέο σύστημα αερόσακου μηχανής Smart Jacket για κάθε οδηγική χρήση ταιριάζει σε οποιοδήποτε ρουχισμό μοτοσυκλέτας. Η Τεχνολογία Dainese MotoGP ™ τώρα είναι διαθέσιμη για όλους τους αναβάτες στα καταστήματα Xmoto!

Read more

LS2 Κράνη

Posted By: Giorgos Comments: 0 Times Read: 5039

Η LS2 πάντα ερευνά και σχεδιάζει κράνη για να φτάσει στην κορυφή. Είναι ο μόνος τρόπος για να γράψεις ιστορία και να πας μακριά. Το να επενδύσεις στην έρευνα και την εξέλιξη είναι σαν να πατάς γκάζι και η LS2 πετυχαίνει δύο πράγματα με αυτό: να πάει γρηγορότερα από τους άλλους και να έχει περισσότερους αναβάτες να την ακολουθούν. Πατάει γερά στο έδαφος και έχει γίνει σημείο αναφοράς στην κατασκευή κρανών μοτοσυκλέτας.

Read more

RX-7 V 2019 Isle Of Man TT

Posted By: Giorgos Comments: 0 Times Read: 2128

Το νέο συλλεκτικό κράνος της Arai RX-7V 2019 Isle Of Man TT Edition είναι τώρα διαθέσιμο για παραγγελία!

Read more
Εμφάνιση 1 έως 8 από 18 (3 Σελ.)