Άτοκες Δόσεις και Δωρεάν Αποστολή από 39€
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210 2589348 - 210 5310350
 

Arai RX-7V Maze Red

  • 959,00€809,00€

Επιθυμητό

Σύγκριση

Χωρίς ΦΠΑ: 809,00€

Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο

Κατασκευαστής: Arai

Κωδικός Προϊόντος: ARCRX7MZR

Arai | RX-7V

To Arai RX-7V κράνος είναι το νέο κράνος που σχεδίασε η Arai με ελαφρύτερο υλικό PB-SNC², το σύστημα VAS(“Variable Axis System”) στη ζελατίνα (θα το αναλύσουμε διεξοδικά) και νέο σχεδιασμό γύρω από του κεφάλι. Το νέο full face κράνος της Arai  διαθέτει επίσης την νέα επένδυση Eco Pure, αλλά και με νέο σχεδιασμένο σύστημα αεραγωγών στο εσωτερικό και νέα ανοίγματα στο κέλυφος. Η Arai ανακοινώνει για το κράνος της, ότι με το νέο ισχυρότερο και ομαλότερο στο σχήμα κέλυφος του και το VAS σύστημα στη ζελατίνα, το Arai RX-7V είναι πιο κοντά στο ιδανικό σχήμα κράνους από ποτέ.

  • Υλικό: Κέλυφος από PBSNC 2: Το κέλυφος είναι κατασκευασμένο από μια νέα ρητίνη από το υλικό της Arai, Super Fiber και άλλα ειδικά συνθετικά υλικά με αντοχή στον εφελκυσμό και με χαρακτηριστικά ευκαμψίας, που έχουν εξελιχτεί για τα κράνη της F1 κι έχει συντεθεί από τους ανθρώπους της Arai. Η νέα ρητίνη δημιουργεί ισχυρότερους δεσμούς ανάμεσα από τα υλικά του κελύφους με μικρότερο βάρος.
  • Εξωτερικοί αγωγοί Type 12:Οι εξωτερικοί αγωγοί είναι ξανά σχεδιασμένοι και είναι κατά 20mm μακρύτεροι και με βελτιωμένο σχήμα ως προς την αεροδυναμική, που συνεργάζεται με το ρυθμιζόμενο πτερύγιο Air Wing. Τους νέους αγωγούς η Arai χαρακτηρίζει ως Type 12 και αντικαθιστούν τους αεραγωγούς Type 10 και έχουν καλύτερη κυκλοφορία αέρα κατά 19%. Τα ανοίγματα των αεραγωγών δίνουν δυνατότητα ρύθμισης σε τρεις πλέον θέσεις (ανοιχτό – κλειστό και στο ενδιάμεσο που δεν υπήρχε πριν) ενώ σφραγίζουν καλύτερα ώστε να μην μπορεί να εισέλθει αέρας ή νερό.
  • Επένδυση Eco Pure Liner: Η πλήρως αφαιρούμενη επένδυση κατασκευάζεται τώρα από το νέο υλικό Eco Pure που έχει τοποθετηθεί ήδη και σε άλλες σειρές από κράνη της Arai και που βοηθά στη διατήρηση ουδέτερης οξύτητας κοντά στο ανθρώπινο δέρμα και δεν ευνοεί την ανάπτυξη των βακτηριδίων. Για καλύτερη εφαρμογή και περισσότερη άνεση  η επένδυση έχει νέο σκελετό από μαλακότερο ύφασμα. Η νέα επένδυση έχει ρυθμιζόμενο γέμισμα στους κροτάφους για να μπορεί να έρθει στα μέτρα του κεφαλιού του αναβάτη.
  • Πολύ-ρυθμιζόμενο εσωτερικό: Τα μάγουλα FCS έχουν τσέπες για ακουστικά και αφαιρούμενες στρώσεις πάχους 5mm για την περίπτωση που ο αναβάτης νιώθει το κράνος σφιχτό στο πρόσωπό του και θέλει χώρο. Ο χώρος στη περιοχή του στόματος είναι μεγαλύτερος για πιο άνετη αίσθηση. Τα ανοίγματα αέρα στην επένδυση που τροφοδοτούνται από το εμπρός μέρος είναι τώρα μικρότερα αλλά χωρίς να έχει μειωθεί η αποτελεσματικότητα τους. Νέα είναι η θηλιά στο άκρο του ιμάντα που χαλαρώνει την επένδυση έτσι ώστε οι διασώστες να μπορούν να βγάλουν το κράνος με ασφάλεια. Σύμφωνα με την Arai η επένδυση είναι βελτιωμένη στην εφαρμογή ενώ είναι ευκολότερο να βάλεις και βγάλεις το κράνος.
  • Κάλυμμα στο πιγούνι: Βρίσκεται στο κάτω μέρος του κράνους και είναι εκεί για να μπλοκάρουν τον αέρα που προκαλεί στροβιλισμούς. Αυξάνει την αρνητική πίεση και βοηθά στην κυκλοφορία τραβώντας αέρα από την περιοχή του στόματος.
  • Arai In-house Test: Το RX-7V κράνος της Arai έχει σχεδιαστεί για να πληροί τα δικά της αυστηρά πρότυπα ασφάλειας της Arai, εκτός από τα υποχρεωτικά Ευρωπαϊκά πρότυπα, όπως η ECE 22-05 προδιαγραφή.
  • 5-year Limited Warranty: Όλα κράνη της Arai έχουν 5 έτη εγγύηση για ελαττώματα στα υλικά ή κατασκευαστικά ελαττώματα. 5 έτη εγγύηση από την ημερομηνία της πρώτης χρήσης, αλλά όχι περισσότερο από 7 χρόνια από την ημερομηνία κατασκευής.