- Το νέο μας κατάστημα Xmoto στην Αργυρούπολη είναι ανοιχτό και σας περιμένουμε -
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210 2589348 - 210 5310350 - 210 9938000 - Viber +306977647829
 

Givi Βαλίτσα Trekker Alaska ALA56Β Monokey 56ltr Black

  • 479,90€ 429,90€
Credit module TBI Bank RO 1.0.13 payments

Επιθυμητό

Σύγκριση

Χωρίς ΦΠΑ: 429,90€

Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Κατασκευαστής: Givi

Κωδικός Προϊόντος: ALA56B

Κεντρική βαλίτσα μοτοσυκλέτας Trekker Alaska από φυσικό αλουμίνιο, 56λτ. Χωράει άνετα 2 flip-up κράνη. Διαθέτει το πιο διαδεδομένο σύστημα στερέωσης στον κόσμο, το MONOKEY®, το οποίο επιτρέπει με ένα μόνο κλείδωμα να ανοίγει και να απελευθερώνει την πιάστρα με το ίδιο κλειδί. Συμβατό με όλες τις πιάστρες Monokey, εκτός από αυτές με τη σύνδεση κιτ φωτισμού στοπ.
Όπως και η πλαϊνή βαλίτσα Trekker ALASKA, διατίθεται σε δύο φινιρίσματα: Φυσικό και Μαύρο. Η καθαρή, μίνιμαλ αισθητική συνδυάζεται καλά με την υπόλοιπη γκάμα και δίνει προτεραιότητα στην πρακτικότητα χρήσης.
 
Χαρακτηριστικά:
  • Σύστημα WIRELEASE®: οι βαλίτσες απελευθερώνονται από την πιάστρα περιστρέφοντας έναν εξωτερικό μοχλό εξοπλισμένο με σύστημα καλωδίων (κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας), τοποθετημένο ακριβώς κάτω από την κλειδαριά ασφαλείας. Δεν είναι απαραίτητο να γυρίσετε το μοχλό για να στερεώσετε τις βαλίτσες.
  • Δύο λαβές τοποθετημένες στο πίσω μέρος της βαλίτσας, οι οποίες είναι επίσης ενσωματωμένες με τους ισχυρούς μεντεσέδες στο καπάκι, επιτρέποντας στο τελευταίο να ανοίγει πλήρως χωρίς να χρειάζονται κλασικά καλώδια συγκράτησης: μόλις ανοιχτεί, το καπάκι συγκρατείται στη θέση του.
  • Τέσσερις θηλιές ζώνης ενσωματωμένες στη δομή του καπακιού για να δώσουν ένα κομψό σχήμα.
  • Επιτρέπεται η στερέωση πλάτης συνεπιβάτη(διατίθεται για αγορά προαιρετικά) χρησιμοποιώντας βίδες, χωρίς να χρειάζεται να τρυπήσετε ή να συνδέσετε οποιοδήποτε εξάρτημα με κόλλα.
  • Εξασφάλιση στεγανότητας ακόμα και κάτω από τις χειρότερες συνθήκες οδήγησης.
  • Μια σειρά από λαβές ενσωματωμένες στο εσωτερικό, στη δομή στήριξης, επιτρέποντας την τοποθέτηση φορτίων τόσο στο καπάκι όσο και στο κάτω μέρος της βαλίτσας.
 
Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στη διασφάλιση της ανθεκτικότητας και της επισκευής του προϊόντος: το σύστημα αφαίρεσης, οι σταθεροποιητές στο κάτω μέρος, η βάση και άλλα εξαρτήματα μπορούν εύκολα να αντικατασταθούν, επεκτείνοντας σημαντικά τη διάρκεια ζωής της επάνω θήκης.

Προσοχή δεν περιλαμβάνεται το πιάτο τοποθέτησης.