- Λόγω της αργίας του Δεκαπενταύγουστου, αδειών και καλοκαιρινών διακοπών ενδέχεται να υπάρξουν μικρές καθυστερήσεις στις παραδόσεις -
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210 2589348 - 210 5310350
 

Five Neo Γάντια Black

  • 39,90€

Επιθυμητό

Σύγκριση

Χωρίς ΦΠΑ: 39,90€

Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Κατασκευαστής: Five

Κωδικός Προϊόντος: FIV000NEO01

Τα νέα γάντια «Neo» της Five είναι σχεδιασμένα για χειμερινή προπόνηση με την MX μηχανής μας ή για χρήση μέσα στην πόλη.

Το NEO παίρνει το όνομά του όχι μόνο από το νέο σχεδιασμό του, αλλά και από το γνωστό νεοπρέν υλικό. Είναι για χειμερινή προπόνηση μοτοκρός ή για δροσερές βόλτες το πρωί ή το βράδυ. Η κατασκευή με Lycra® Fleece υλικό σε κάνει να αισθάνεσαι ακόμα πιο ευχάριστα και άνετα από το απλό νεοπρέν, επειδή είναι λεπτότερο και λιγότερο περιοριστικό στις κινήσεις. Λειτουργεί ως ένα λεπτό φράγμα έναντι του ανέμου και του κρύου, διατηρώντας παράλληλα μια ευελιξία που αφήνει τις κινήσεις σας και την ακρίβειά σας στην οδήγηση ανεμπόδιστα. Πέρα από τη μόνωση και τη διατήρηση της φυσικής ζεστασιάς του χεριού σας, το NEO αποδεικνύει την αποτελεσματικότητά του με διάφορα στοιχεία, όπως εκτυπώσεις σιλικόνης στο εσωτερικό της παλάμης, του δείκτη και των μεσαίων δακτύλων, για βέλτιστη πρόσφυση στα χειριστήρια και το Clear Vision Pad ™, για να σκουπίσετε τη μάσκα σας ή τα συστήματα Touch Screen ™ για χειρισμό ηλεκτρονικών συσκευών (smartphone ή GPS). Αν και έχει σχεδιαστεί για προπόνηση, ορισμένοι αναβάτες θα το φορέσουν και στους αγώνες υπό ακραίες καιρικές συνθήκες.

  • Κατασκευή Lycra Fleece, για τον αποκλεισμό του κρύου και του ανέμου (πάνω πλευρά).
  • Συνθετικό δέρμα AX Suede Cinco που συνδυάζει άνεση και εξαιρετική πρόσφυση (στην πλευρά της παλάμης).
  • Εκτυπώσεις σιλικόνης στο δείκτη και στα μεσαία δάχτυλα και στην παλάμη, για καλύτερη πρόσφυση στα χειριστήρια.
  • Ανάγλυφο βραχιόλι από νεοπρένιο με ενσωματωμένη καρτέλα ρύθμισης Velcro.
  • Εξωτερικό μέρος του αντίχειρα με αφρό μικρο-terry Clear Vision Pad, για τον καθαρισμό της μάσκας προσώπου σας.
  • Σύστημα Touch Screen ™ (στο δείκτη) για χειρισμό ηλεκτρονικών συσκευών.
  • ΠΕΝΤΕ ανάγλυφα ή αντανακλαστικά λογότυπα.