- Δωρεάν Αποστολή με αγορές άνω των 59€ -
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210 2589348 - 210 5310350
 
Agv Pista GP R 20 Years
28 May

Agv Pista GP R 20 Years

Posted By: John Times Read: 873 Comments: 0

Ο Rossi με το νέο Limited Edition AGV Pista GP R κράνος του γιορτάζει το πρώτο του Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πριν από 20 χρόνια.

Η AGV μαζί με τον Aldo Drudi - τον διάσημο σχεδιαστή κρανών του εννέα φορές παγκόσμιου πρωταθλητή Valentino Rossi - δημιούργησαν ένα Limited Edition κράνος Pista GP R ολόιδιο με τα γραφικά που είχε στο κράνος του ο Rossi που φορούσε το 1997 όταν κέρδισε το πρώτο του παγκόσμιο τίτλο. Τότε φόραγε ένα κράνος AGV X-Vent των οποίων τα γραφικά του SoleLuna θα γινόντουσαν αναγνωρίσιμα από όλο τον κόσμο του MotoGp - σχεδιασμένα μαζί με τον Aldo Drudi - θα ήταν η αρχή της θρυλικής του πορείας στο MotoGP.


Το κράνος Pista GP R SoleLuna Rossi 20 Years LTD (σε περιορισμένη έκδοση των 2500 κρανών). Βρείτε το εδώ.


Κράνος Agv Pista GP R SoleLuna Rossi 20 Years Limited Edition

Related products

AGV Pista GP R SoleLuna 2018
1.366,00€1.199,00€ Ex Tax: 1.199,00€

2018 AGV Pista GP R Soleluna: Τα γραφικά του 2018 του Valentino Rossi!Οι Valentino Rossi και ο Aldo Drudi δημιούργησαν μία νέα Replica για το 2018 στο κράνος της AGV Pista GP R Soleluna εμπνευσμένο από το σχεδιασμό της δεκαετίας του 1970. Τα νέα γραφικά διαθέτουν γραμμικά σχήματα και μεγάλα μπλοκ χρώματος ενώο σχεδιασμός του είναι σκόπιμα καθαρός και απλός, με έμφαση στα γραφικά του Ήλιου και της Σελήνης σε ματ βαφή. Το AGV Pista GP R είναι το ασφαλέστερο και το πιο πρωτοποριακό κράνος που έχει παραχθεί ποτέ. Η εξέλιξη του κορυφαίου αγωνιστικού κράνους AGV Pista GP στο οποίο,η AGV έχει προσθέσει μια νέα αεροτομή τύπου «Biplano» που φέρνει τις επιδόσεις της AGV στο επόμενο επίπεδο μαζί με άλλα νέα χαρακτηριστικά. Το κράνος ΑGV Pista GP R είναι τώρα ακόμα καλύτερο, περιλαμβάνει ένα νέο σύστημα εξαερισμού με ανεπτυγμένους αεραγωγούς μετάλλου MotoGP type και δοκιμασμένο σε αεροσήραγγα με τη νέα «biplano» αεροτομή που έχει πολλαπλά φτερά για τη μεγιστοποίηση της αεροδυναμικής του απόδοσης και προσφέρει σταθερότητα σε υψηλές ταχύτητες. Το κέλυφος είναι από 100% ανθρακονήματα και το σχήμα του έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει απόλυτα με τις αγωνιστικές φόρμες, ενώ η εσωτερική του επένδυση είναι προσαρμόσιμη για τέλεια εφαρμογή και κατασκευασμένη χωρίς καμία ραφή. 4 μεγέθη κελύφους 4 EPS IVS (ολοκληρωμένο σύστημα εξαερισμού) με κανάλια απευθείας μέσα στο κέλυφος Double-D σύστημα συγκράτησης Tear-off περιλαμβάνεται Κέλυφος Shell από Carbon Fibreshell και Carbon Fibre EPS πολλαπλής πυκνότητας Η ζελατίνα είναι στην κατηγορία οπτικών 1, δηλαδή την καλύτερη οπτική ποιότητα. Η ζελατίνα είναι εφοδιασμένη με ένα μηχανισμό περιστροφής που παρέχει μια τέλεια σφράγιση με το κέλυφος του κράνους. Η ζελατίνα έχει διπλό σύστημα ασφάλισης με σκοπό την  μειώσει του κίνδυνου ανοίγματος σε περίπτωση ατυχήματος. Η εσωτερική του επένδυση μπορεί να προσαρμοστεί για να ταιριάζει με το σχήμα του κεφαλιού του κάθε αναβάτη. Το εσωτερικό σχήμα του κράνους σχεδιάστηκε έτσι ώστε να μειώσει τον κίνδυνο στο σημείο του κολάρου σε περίπτωση πτώσης. Το σχήμα του κράνους είναι σχεδιασμένο με τον σκοπό την αεροδυναμική με συνδυασμό με την καμπούρα της αγωνιστικής φόρμας του αναβάτη. Κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας XQRS (επιπλέον σύστημα ταχείας απελευθέρωσης) μηχανισμός της ζελατίνας για πολύ γρήγορη αφαίρεση χωρίς εργαλεία. Η ζελατίνα είναι εφοδιασμένη με σύστημα μικρο-ανοίγματος. Κεντρικός εξαερισμός για βέλτιστη ροή του αέρα. Πατενταρισμένο σύστημα realease ασφαλείας για να αφαιρέσετε εύκολα τα μαξιλαράκια σε περίπτωση ατυχήματος Σύστημα ενυδάτωσης που περιλαμβάνεται στη συσκευασία Η ζελατίνα είναι πάχους έως 5 mm παρέχοντας έτσι εξαιρετική προστασία σε περίπτωση ατυχήματος Βάρος 1.400 kg ..

Καλάθι