- Το Xmoto Περιστερίου μεταφέρθηκε σε ΝΕΟ κατάστημα στην Λ. Θηβών 135 Περιστέρι -
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210 2589348 - 210 5310350
 
AGV K6 Κράνος
22 Jan

AGV K6 Κράνος

Posted By: Giorgos Times Read: 2646 Comments: 0

Το καλύτερο κράνος της AGV για κάθε χρήση, κατασκευασμένο από τεχνικά χαρακτηριστικά που αναπτύχθηκαν από τους οδηγούς και την AGV για τους αγώνες του MotoGP ™.


Ένα άνετο, με άψογη εφαρμογή και ασφαλές κράνος για οποιαδήποτε οδηγική χρήση, οποιαδήποτε μοτοσικλέτα και κάθε αναβάτη χάρη στα προηγμένα υλικά και την καινοτόμο τεχνολογία του για τις πιο ακραίες συνθήκες οδήγησης.
Όλα όσα χρειάζεστε στον δρόμο τώρα υπάρχουν στο νέο κράνος της AGV K6.
Μια προστασία που ξεπερνά κάθε προσδοκία
Το AGV K6 παρέχει στους αναβάτες ασφαλεία κάθε στιγμή, το κέλυφος του είναι υψηλής περιεκτικότητας άνθρακα-αραμιδίου και οι πέντε πυκνότητες EPS προσφέρουν την ίδια προστασία όπως  στους επαγγελματίες αναβάτες του MotoGP ™. Η προστατευτική του ικανότητα είναι κατά 48% υψηλότερη από την απαιτούμενη νομοθεσία.

Όλα αυτά συν ελαφρότητα όπως κανένα άλλο κράνος.
Κάθε λεπτομέρεια του K6 έχει σχεδιαστεί για να εγγυάται την ασφάλεια του χρήστη. Οι μηχανισμοί της ζελατίνας είναι απίστευτα μικροί, για να μεγιστοποιήσουν την επιφάνεια του EPS και να μεγιστοποιήσουν την περιοχή που καλύπτεται από το κέλυφος. Ultravision: δείτε περισσότερα και καλύτερα υπό οποιεσδήποτε συνθήκες οδήγησης
Η ζελατίνα της AGV Ultravision εγγυάται οριζόντιο πεδίο ορατότητας 190° που σημαίνει ότι βλέπετε καλύτερα το δρόμο, τις γωνίες και τα εμπόδια. Διαθέτη το σύστημα αντιθαμβωτικής προστασίας 100% Max Vision της Pinlock 120 και έχει πάχος 4,3 mm. Τα χαρακτηριστικά της ζελατίνας είναι υψηλού επιπέδου και έχουν σχεδιαστεί για να εμπνέουν εμπιστοσύνη στους αναβάτες του παγκόσμιου πρωταθλήματος και τώρα είναι διαθέσιμα στο AGV K6.

Φορέστε το και αισθανθείτε άνετα
Τα κορυφαία υλικά που χρησιμοποιούνται για το κέλυφος και οι καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις μειώνουν στο ελάχιστο το βάρος του AGV K6 καθιστώντας το ένα από τα ελαφρύτερα κράνη στον κόσμο. Είναι το ελαφρύτερο κράνος στην κατηγορία του. Αυτή η ελαφρότητα κάνει την οδήγηση άνετη και μειώνει την κόπωση του αναβάτη.
Το μόνο πράγμα που θα νιώσετε στο κεφάλι σας είναι άνεση.Η ποιότητα της εσωτερικής επένδυσης κάνει πραγματικά τη διαφορά
Το εσωτερικό του AGV K6 είναι κατασκευασμένο από επιλεγμένα υλικά που αναπτύχθηκαν από την AGV για να καλύψουν τις ανάγκες των αναβατών του MotoGP ™ που οδηγούν στις πιο ακραίες συνθήκες. Η εσωτερική επένδυση του είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό στη φθορά, αδιάβροχο ύφασμα που διατηρεί το νερό εκτός ακόμα και κατά τη διάρκεια βροχών. Η εσωτερική του επένδυση είναι κατασκευασμένη από αναπνεύσιμο ύφασμα που απορροφά τον ιδρώτα σε χρόνο ρεκόρ, αφήνοντας το πρόσωπό σας στεγνό ανά πάσα στιγμή.

Τέλειος εξαερισμός, ανεξάρτητα από τον δρόμο που παίρνετε
Πέντε μεγάλοι αεραγωγοί τοποθετημένοι σωστά για μεγαλύτερη ροή του αέρα υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Ο κεντρικός αεραγωγός βρίσκεται στο σημείο της μέγιστης πίεσης του αέρα στο άνω μέρος του κράνους. Οι ρυθμίσεις των αεραγωγών μπορούν να γίνουν ακόμα και με την χρήση γαντιών. Αεροδυναμική που την νιώθετε αμέσως
Η αεροδυναμική δεν βοηθά μόνο τους χρόνους γύρου στην πίστα αλλά χάρη στον σχεδιασμό του κελύφους και του πίσω εξαερισμού το AGV K6 κόβει τον αέρα και διατηρεί την μεγάλη σταθερότητα του ακόμη και σε υψηλές ταχύτητες. Αυτό είναι ένα πλεονέκτημα απόδοσης και άνεσης που θα νιώσετε τη διαφορά αμέσως.

Πάντα στη σωστή θέση οδήγησης για μέγιστη απόδοση
Το AGV K6 έχει σχεδιαστεί για κορυφαίες επιδόσεις ανεξάρτητα από τη θέση οδήγησης του αναβάτη, προσφέρει άνεση για μεγάλα ταξίδια και γρήγορες εκδρομές ή για οδηγούς πόλεων γεμάτες κίνηση. Η αεροδυναμική του απόδοση είναι εξαιρετική για τις ανάγκες κάθε αναβάτη.Ισορροπημένο και ακόμα ελαφρύτερο
Σχεδιάστηκε για να είναι εξαιρετικά ισορροπημένο και να έχει χαμηλό βάρος. Η βέλτιστη κατανομή του κέντρου βάρους του σημαίνει ότι ο κύριος όγκος του κράνους δεν είναι αισθητός στο κεφάλι. Είναι σαν να έχετε όλα τα πλεονεκτήματα ενός κράνους χωρίς την κόπωση να φοράτε ένα.
Η άνεση και η απόδοση που πάντα θέλατε από το κράνος σας.Τεχνικά χαρακτηριστικά

Το AGV  6 είναι κράνος για κάθε οδηγική χρήση και κάθε αναβάτη μοτοσυκλέτας. Είναι κατασκευασμένο με τεχνολογία και υλικά που αναπτύχθηκαν για τους αναβάτες MotoGP ™. Η ασφάλεια, η άνεση, η αξιοπιστία και η απόδοση του δεν είναι απλά λόγια, αλλά απτά χαρακτηριστικά που μπορείτε να βασιστείτε. Πάρτε το πάθος σας μαζί σας σε κάθε βόλτα με την μηχανή υπό οποιεσδήποτε συνθήκες και σε κάθε δρόμο.


Το AGV K6 είναι 48% ασφαλέστερο από τις τιμές που απαιτούνται από τον κανονισμό (μέση τιμή στην πιστοποίηση έγκρισης τύπου ECE 22-05)


 • Αναπνεύσιμο ύφασμα Ritmo
 • Μαλακό ύφασμα Shalimar με εξαιρετική αίσθηση
 • Κατασκευή για εξαιρετικά γρήγορη απορρόφηση της υγρασίας και του ιδρώτα
 • Εξωτερικό μέρος αδιάβροχο και ανθεκτικό στη φθορά ύφασμα Ritmo και faux δέρμα
 • Απολυμαντική θεραπεία με αντιβακτηριακή προστασία
 • 5 ρυθμιζόμενες μπροστινές οπές εξαερισμού
 • 2 πίσω αεραγωγοί • 190 ° περιφερειακή όραση
 • Κατακόρυφη όραση 85 °
 • Οπτική κλάση 1
 • Πάχος ζελατίνας 4,3 mm
 • 5 σημεία ανοίγματος της ζελατίνας
 • 100% Max Vision Pinlock 120
 • Σύστημα Microlock


Προδιαγραφές ECE 22-05 / EAC /DOT / JIS T